Blöta trosor

blöta trosor

1Tajta trosor kan ge dig svamp och inåtväxta hårstrån 5Svettiga och blöta underkläder kan orsaka svampinfektioner. Mina trosor är ständigt blöta. Men vet inte om det är flytningar, svett eller vattnet. Ibland känner man hur det "bubblar" från underlivet som om en klump flytning. Därför faller det naturligt in att jag frågar hur ofta flickor blir blöta samt om Kanske bara en liten fuktig fläck på trosorna när jag är våt, inte mer.

Blöta trosor - Karlstad Escorttjejer

Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Underkläderna ska ju hålla in saker och då kommer även tarmarna att få stryk. Det sjuka är ju att hon gick på toa sen tog nya trosor och lät domma ligga. Ursprungligen postat av Artue. Jag förstår Genom att använda Familjelivs tjänster godkänner du att vi sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Visa spoiler Eller här på HP? Enligt läkaren Donnica More så brukar kvinnor även hålla sig längre när de blir kissnödiga när de har på sig shapewear och det kan orsaka urinvägsinfektioner.

Blöta trosor Video

Myrna kysser Christian framför ögonen på Lina

Blöta trosor - Gamle

Så gör du för att få en pojke eller flicka Vill man hjälpa naturen och babyproduktionen på vägen så kan med några enkla knep underlätta spermiernas väg till livmodern, och i vissa fall även styra. Dottern som nu är tre gjorde likadant. Gör bara det som du själv vill göra, vill du inte gå längre till exempel ha sex så måste du inte det, förrän du är redo. Rutan uppdateras automagiskt När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här. Här är veckans goda middagstips med smaker från öster. Jag verkligen KÄNNER att det dryper ut blött från längst in i slidan, som sedan blöter mina trosor en del så det blir en blöt fläck och allmänt kallt och äckligt. Nu vet inte jag hur mycket slem din kvinna utsöndrar vid sexuell upphetsning men det kan vara rätt mycket och det lämnar spår i trosorna - speciellt i kombination med regelbundet sex. blöta trosor

0 kommentarer